Det finns alltid en anledning

Sitter här hemma i min ensamnhet och vet inte vad jag ska göra. Spenderat alldeles för mycket tid vid datorn de senaste dagarna och är slut på fantasi vad man kan göra här. Så nu blev ett blogginlägg min sista räddning.
Det där om att jag suttit för mycket vid datorn är knappast något som förvånar någon då min inloggningstid på msn oftast är flera timmar om dagen. Och just dessa dagarna har det varit mer än vanligt. Och vad kan det bero på kanske folk frågar sig. Nej, det är inte för att jag är så otroligt tråkig och inte har något liv och därför sitter vid datorn hela dagarna när det är lov. Utan det är för att jag är sjuk. SJUK. PÅ ETT LOV. Kan ni tänka er. Sjuk på ett lov. Vem vill vara det? Inte jag iaf. Börjar dock må bättre och det är possitivt! =)
Anledningen (troligen) till att jag blir sjuk (det måste  väl finnas en anledning? man blir väl knappast sjuk sådär poff?) är vår grillkväll i fredags. Egentligen skulle jag kunna dra en lång berättelse om hela kvällen, men jag känner att just nu har jag ingen ork att göra det. Så därför håller vi oss till anledningen till varför jag blev sjuk. Och den ligger helt enkelt i att det var kallt. Fruktansvärt kallt. Vi hade brasa, massa filtar (och annat som värmer ;)), men inte hjälpte det inte. Vid 11 fick jag sms av mamma, där hon frågar när jag ska komma hem. Hon säger att det bara är 3 grader. Och så frågar hon om vi hade tänkt bli sjuka på lovet. Haha, tänkte jag då. Sjuka, av att vara ute en kväll. Skrattar bäst som skrattar sist säger jag nu (inte för att nån skrattat åt att jag varit sjuk, men ni fattar vad jag menar). För lördagnatt kunde jag inte sova. Söndagnatt sov jag lite bättre. Måndagnatt sov jag knappt alls. Det är först inatt som jag kunnat få mig lite mer sömn.
Mamma säger att alltid när hon var ute när de var kallt när hon var yngre blev hon sjuk. Och hela tiden tjatar hon om det där mer alkohol. Och hon har till och med kollat upp att immunförsvaret försvagas av alkohol och att efter en festkväll är chansen att man drar på sig en sjukdom större än vanligt. Och det är dessa två som är anledningarna till att jag tror att grillkvällen är anledningen till att jag blev sjuk, vilket är anledningen till att jag suttit för mycket vid datorn, vilket är anledn..nä, jag skojar bara.
Nog om min sjukdom. Jag tycker istället att vi (schizofren, ja) avslutar inlägget här och nu. Och vad passar inte bättre än Glad påsk såhär års.
Såå, GLAD PÅSK (i efterskott typ)