Back on track!

Jag är usel på det här med att blogga. Men jag har helt enkelt inte tid och ork att blogga..men jag tänkte jag kunde skriva några rader ändå!

Jag och kajsa har införskaffat oss gymkort i veckan, så nu har vi äntligen kommit igång med träningen igen. 2 gympass plus ett kickbox-pass har det blivit än så länge, och imorgon blir det gym och spinning (Y). Som grädde på moset så spenderade vi lite pengar på träningskläder idag. Jag köpte ett par byxor och två tröjor för 240 kr. Inte så farligt dyrt, det gillar vi! :) Och eftersom jag och kajsa är duktiga denna helgen och inte spenderat ett öre på alkohol så unnar vi oss träningskläder istället!

Igår var vi hos jessi och förfestade och sen åkte vi till Gabler som faktiskt var ganska kul ställe. Dans och spaning på snygga killar blev det ;)

Idag har jag och kaj myst på stan och sen tagit en kaffe på ett jättemysigt kafé här på grünerlökka. Snart ska vi laga mat som ska vara klar till alle kommer hem från jobbet vid 20 över 8. Sen blir det kos till tusen :)

Har ju även börjat på ett nytt jobb, har jobbat 1,5 vecka nu. Jag trivs sjukt bra, alla är så trevliga och jag har riktigt bra jobbarkompisar. Livet är bra just nu!

Jag skriver mer en annan dag.
Kos og klem

3 is a magic number

Jag orkar egentligen inte skriva, men jag har bara tre saker som jag känner att jag måste berätta.. jag börjar med det minst viktiga:

1. Det är sjuuuukt äckligt väder i Oslo. Idag har det snöat..och det blåser..och är svinkallt. Igår ösregnade det, blåste, och var svinkallt! Iiiiinte kul!

2. Jag bokade precis en bussbiljett hem till Sverige o Halmstad! :D så jag kommer hem på fredagkväll! Skulle egentligen åkt hem nästa helg.. men.. changed plans, för jag har ju..

3.... fått jobb!!! Ett nytt jobb alltså, för jag jobbar ju nu också. Men jag har fått ett "julehjelp-jobb" där jag ska packa kaffe. Säkert astråkigt, men det är bra lön. 140 kr i timman (typ 173 svenska, helt galet). Och då är det 4-16 varje dag som gäller, börjar på onsdag nästa vecka, och känner att det inte är lönt att vara hemma från 04.30 lördag morgon till typ 13.00 söndag. Så därför blir det hem till helgen!

Såååå nu har jag berättat mina tre oerhört viktiga saker. Tack för mig :)