Uppochner

Man går hela tiden runt och hoppas. Man tror. Man har höga förväntningar. Man inbillar sig saker. Man tror att det är värre än vad det är. Man är glad. Man är ledsen. Man har kul. Man känner sig ensam. Man blir förvånad. Man blir besviken. Man säger saker man inte menar. Man lovar saker man inte kan hålla. Man är på topp. Man är i botten. Man skrattar. Man är ledsen. Man vill så mycket. Man vill inget. Man hatar. Man älskar.
Life is a rollercoaster, you just got to ride it.


Lovet

Hela lovet har jag varit i Italen, i st ulrich som ligger i val gardena. haha. egentligen skulle man kunna sammanfatta resan med tre ord: Sol, skidor, mat. För det skulle nästan beskriva allt. men det blir lite tråkigt. Så jag drar upp det bästa med resan :)
Började iaf med att vi åkte till eurostop vid halv 10 på fredagen, jag mamma och pappa. Där gick vi på bussen, plockade upp lite folk på vägen och var framme i italien vid halv 7 på morgonen.  Fick frukost på hotellet och gick och hyrde våra skidor och sen var det ut i backen :)
Blev lite chockad när vi var på båten. så hör jag pappa ropa, så kollar jag dit. så står INGEGERD där jämte honom, vår älskade gamla lärare :) Och så var cecilia och bodil och lasse där också. snacka om förvåning.sen träffade vi på dem senare på kvällen när vi skulle  borsta tänderna. det var lite skoj :)
Sen var det skidor varje dag, 6 timmar varje dag typ. Skoooj. sol varje dag också, förutom sista dagen då det var dimma på förmiddagen, sen kom solen fram igen. Men eftersom att jag fick så hemska solutslag förra året i frankrike så hade jag massa solkräm i ansiktet så det syns inte att vi  har haft fint väder. men det gör ju inget ;) Varje kväll var det 3 rätters middag, så man blev ju mätt.
Massa trevligt folk var det med på resan. Saknar typ allt nu, det har varit sjuk kul!
Ena dagen vi kom hem efter skiåkningen och jag skulle ta min iPod och lyssna lite, ja då har den j*vla städerskan trampat på mina hörlurar så dom vet HELT paj :( fast vi löste det sen med att dom fick bjuda oss på dricka på kvällen, och min snälla far har sagt att han ska köpa  nya till  mig :)
Det var kul när vi åkte Sellaronda. Sella hette ett berg, som man kunde åka runt. Så vi var väl en 10-15 pers som åke runt där. 23 km pist och 16 km lift. Det var skit kul! Och så fick vi upp mamma i en svart backe. Haha hon klarade det finfint :)
Jag tror nog min pappa ramlade flest gånger. Jag ramlade 3 gånger på hela resan! ;) två gånger när vi skulle av liften (klantigt jag vet), sen en gång när jag skulle börja åka så korsades skidorna (ännu klantigare) haha. annars åker jag som en gud i backarna. typ..

Nu orkar jag inte skriva mer om resan. Sjuk kul hade jag iaf :)


Skooolan

Sitter just nu i skolan efter att ha haft muntligt samhällsprov i ekonomi. Det gick väl sådär. och nu är det skit lamt, har 1,5 timmas håla och det finns INGET att göra. Så då blir det att man sätter sig vid datorn och har det kul ;) Sen så är det engelska prov också, ännu bättre. Massa tråkiga glososr och oregelbundna verb som man självklart kan hur bra som helst ;) ööh..och efter det, ja då är det kemi. Va jag älskar torsdagar! Vi har iaf musik idag, som tur är, annars hade torsdagar varit döden. Nu är det bara näradöden upplevelse.
Jag har verkligen ingenting att skriva, för mitt liv är så tråkigt. Det händer aldrig något annaorlunda eller kul. Eller om jag tänker efter, vi har väldigt kul, bara det att jag aldrig kommer ihåg det, och därför inte kan skriva ner det. Så egentligen kanske jag har ett jätteroligt och händelserikt liv, bara det att jag inte kommer ihåg någonting av det, och därför tycker jag att mitt liv är tråkigt. haha. måste vara så.
Imorgon åker jag till Italien, val Gardena. Det ska bli sjukt kul! :) Jag ska äga backarna. Så om ni ser någon som susar förbi i röd jacka och vit mössa, då vet ni att det är jag. Iofs, ni kanske inte hinner se mig för att det går så fort, men då ska ni veta att det är mig ni inte ser. Fast om ni inte ser mig så vet ni ju inte att det är jag som åker förbi så fort att ni inte ser mig, och då vet ni inte att det är jag. Äsch, nu blev allt krångligt. Skidor är skoj iaf :) Fast lite tråkigt är det att min bror inte ska med. Nu kommer man få åka typ 100 m, se stå i backen och vänta på mamma och pappa i några minuter.Men det är smällar man får ta. Då kan man passa på att sola lite så man får sån snygg solbränna där man är helt vit runt ögonen för att man har skidglasögon på dig! najs najs.
Inatt drömde jag en jätteläskig dröm. eller egentligen var den inte så läskig, den var mest skum. Men jag drömde iaf att jag låg och sov. Så kom kajsa och la sig i sängen på mig, och hon var jättesjuk och låg och skakade. så fick jag jätteont i hjärtat. sen när jag vaknade i drömen så svettades jag jättemycket, och var jättesjuk. Det var lite skumt. haha.
jaja, nu orkar jag inte skriva mer, för nu har angelika gjort klart provet så jag ska vara lite social :D hihi.
Puss


hej..san..hoppsan

Bara för att vi har så dålig humor, och för att jag inte har något annat att skriva om, så måste jag ta upp hejsan hoppsan grejen..blev faktiskt lite pinsamt, även om jag inte tror att han hörde det. Men iaf, först säger jag hej, lite tyst sådär..så drar jag ut på det, så det blir hej.....san....och för att göra det ännu lite finare la jag på hoppsan. Sen hade vi något att skratta åt ett tag. inte för att det var kul, men liksom, det gick inte att sluta skratta. (antagligen fattar ingen mer än några få vad det är jag pratar om, men skitsamma). Sen förstörde Frida skämtet fööörtiett, med att säga förtitre (41,43). Fyyyyy dig säger jag då ;)

Jag hade tänkt att jag skulle plugga hela eftermiddagen. Det slutade med att jag fastnade först vid datorn (datanörd som man är), och sedan vid tvn. Det blev pluggat i en kvart. Och då ska man tänka på att jag har både samhällsprov och engelskaprov på torsdag, plus engelskainlämning, och jag knappt hemma något imorgon. Grattis till mig!

Helgen

Nu är helgen snart slut. I fredags kväll kollade vi film hos mig, det var mysigt. Ice age är så klockren! Vi kom fram till att typ, många från da vinci är med i filmen. haha. Sen kollade vi svensson svensson också, den suger. men har man inget bättre såå.
Lördagen började med ett spinningpass med laget, fyfan det är jobbigt. Men otroligt skönt efteråt. Sedan bestämmde jag mig för att hänga med de andra till Bohman på kvällen. Snacka om att man fick en chock när man såg alle ek sitta där i soffan helt oväntat. haha. Det var väl helt okej där, lite lamt men bättre än inget ;) jag tror nog det var en bättre insats av team da vinci denna gången xD och jag höll mitt löfte!
Idag, söndag, har jag bara tränat fotboll i kombihallen. Sen har det varit en allmänt seg och lång söndag utan ett skit att göra. brukar vara så. haha, men man behöver vila upp sig inför veckan.
Förresten, tim är skyldig mig 20 kr.

Typ, hej då! :)

Helg

För att citera Mats; Nu var det fredag igen!. ja det är helt sjukt va tiden går. Det var inte längesen det var typ, 7 veckor till sportlovet. Och nu är det bara en vecka kvar! då bär det av till italien och val Gardena :)
Idag var vi på hallandsposten och skrev våra reportage. Det var kul i ca 5 min, sen tröttnade man. men men, det blev ganska bra till slut.

Sen skulle man säga hej då till Li som åker till Thailand imorgon. hoppas du får det bra;) Och jag grät inte, det bara rann otroligt mycket ur mitt vänstra öga. haha

Nu kommer snar lite folk från klassen hit. Ska kolla ice age, och äta oss feta på godis. kan nog bli najs! :)


Ciao

Torsdag, igen.

Idag hade jag sovmorgon till klockan 10..det var skönt! :) sen var det muntligt nationellt prov i engelska. Gick helt okej, även om det kunde gått bättre. Jag och Frida hade lite roligt åt "bad bad girl" haha.
Musiken idag var skoj. Fick spela och sånt, och det är det man vill göra ju ;)
Sen så skämde vi klart ut oss som vanligt i kafét, men det bjuder vi på.

Hoppas det gick bra för Li idag. Go girl, haha.

Ska fylla i valet till de individuella valen nu. Det blir specialidrott, rockensemble och rättskunskap. Kan nog bli ganska bra. Ett pluggämne och två slappa.


Va tråkig jag är. har verkligen inget att skriva. fast det kan ju bero på att jag inte gjort något speciellt idag, och det inte har hänt något ovanligt. Så det kommer mer någon annan dag.



Heuheuheu

Kan ju inte vara sämre än alla andra, så bestämmde mig för ca 1 minut sedan att jag också skulle fixa en blogg. Och det tack vare att jag upptäckte att eken hade en blogg, som jag inte hade den blekaste aning om ;) så det är ditt fel ek att ni kommer få läsa om, typ, mig :D


Idag fyller min bror 19år (jävlar vad tiden går). Så vi har precis haft hela tjocka släkten här (inte för att min släkt är tjock. varken fet, eller stor. alltså, inte många personer. äsch, ni fattar) Men det var trevligt, iaf en stund, och när det inte är så ofta. Gott var det med tårta också. Men jag svär på att det redan lagt sig överallt på kroppen, haha. Men det är smällar man får ta ju. Iaf, grattis bror :)


Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!