FLYTTfeber

Jag har kom på det! Det är ju inte resefeber jag har, det är ju flyttfeber. Herreguuud att jag inte tänkte på det. Inte konstigt det känns annorlunda!

peaaacee

Resefeber

Jag börjar få resefeber. Inte samma resefeber som när man till exempel ska åka utomlands en vecka, utan detta är såå mkt värre. För när man ska iväg bara en vecka så brukar jag bara få resefeber dagen innan, men det har redan börjat för mig nu. Jag kunde till exempel inte somna igårkväll. Tog 3 timmar innan jag somnade bara för att hela huvudet är fullt av massa tankar.. Men lite pirrigt är det ju inte konstigt att det är, vi ska ju trots allt vara iväg i 6 månader. Och jag längtar verkligen tills vi får komma in i lägenheten igen, den är såååå fin! :)

Sjukt mkt saker vi ska ha med oss också. Idag har jag fyllt en gigantisk resväska, men jag behöver en väska till. Helt sjukt!

Jag har inte så mkt mer att skriva. Typ inget alls. Mer än att jag väntar på att resultatet i kvällen idol ska visas så jag kan gå och lägga mig sen.

PUSS

Hej!

Hej!
Jag hinner bara med en kort uppdatering för kajjan kommer snart och hämtar mig. Jag, Kaj och Alle ska hem till Kim, Lina och Stefan på en mysig avskedsmiddag :)
Hade först tänkt gå till Örjans vall också och kolla HBK men som vädret är nu så är jag inte speciellt sugen på det. Stannar nog hos bergströms hela kvällen.

Helgen har varit bra! Spelade säsongens sista match i lördags, och som vi spelade! 7-0 mot Harplinge, och jag fick äntligen göra mål! :D
Efter det blev var det som sagt lagfest med god mat och massa roliga lekar. Sen drog jag och alle till Kåren. Där var sjukt lite folk, men vi hade kul ändå och dansade för fullt! Igår var jag trött och seg hela dagen så fick inte så mkt gjort.. gick en runda med familjen på galgberget och det var mysigt :)

Idag har jag börjat packa inför Oslo. Woho.


"Detta fält måste fyllas i"

Nu har min brorsa kommit hem vilket jag tycker är kul. Har inte sett honom på över en månad, så får passa på att umgås med honom ikväll, för sen åker han ju tillbaka till Lund på söndag och jag åker ju på torsdag och vem vet när vi ses sen? jul? :O
Så det blir iaf en lugn kväll, antagligen film och så.. men det är skönt, har ju match imorgon också så måste vara utvilad, höhö. Sista matchen för säsongen, hoppas vi kan avsluta på ett bra sätt. Jag har även tagit tillbaka min plats i startelvan som innermitt, fick börja förra matchen på ytterback (!) och matchen innan dess fick jag börja på bänken för första gången sen jag började spela fotboll typ.. lite skryt men jag är bäst.. och anledningen till det är för att jag missade massa träningar pga resa och sån skit. men nu minsann har jag tillbaka min plats! woho. Så vi får hoppas det går bra. Det gör det nog.

Efter matchen blir det käk och lagfest vilket jag tror blir najs. DOm skulle beställa nån grillbricka eller nåt, låter gott. Så blir det lite cider och annat gott till det, för sen drar jag och eken vidare till kåren och festar. Kan nog bli en bra dag imorgon! :) Och jag vet en låt som kan passa att sjunga/spelas imorgon. Eken vet också! ha

Bio igår, flickan som lekte med elden. Mycket bättre än första filmen tycker jag. Eller jag tyckte första filmen var helt okej som film, men om man jämför den med boken så blev den faktiskt dålig. Flickan som lekte med elden tycker jag var mer lik boken, även fast dom så klart tagit bort hur mycket som helst. MEn så blir det ju alltid. Det var iaf mer spänning i denna, och även lite komedi. Jag gillade den! det som är absoult värst med att ha läst böcker är ju att personerna i filmen inte alls stämmer överrens med personerna i mitt huvud. gaah.. eller, vissa stämmer, men inte många. det är hemskt.. men det är ju lugnt.

Vi åt äppelpaj innan, det var meget gott! Kempe grajt.

Jag glömde skriva rubrik. sååå jobbigt

PUSS!

Mu

Hej hallå, nu ska jag ta bilen och hämta mamma på hennes jobb. Sen ska vi åka till Ullared och gekås och förhoppningsvis hitta lite billgit skit att köpa. Ikväll blir det bio, flickan som lekte med elden, tillsammans med alle ek! Puss på det.

Sådetså

JAG VILL TILLBAKA TILL MALLORCA! så det så.

HIiihhihihohoh

Idag var jag uppe tidigt. Fick sätta klockan för första gången på riktigt länge, vilket inte är positivt eftersom det betyder att jag är arbetslös och bara går och drar hela dagarna och inte har nåt att göra. (sanningen är den att jag är inte riktigt arbetslös egentligen eftersom Willys ringer efter mig om någon tex är sjuk och dom behöver extrahjälp i kassan. men senast dom ringde var jag på mallorca så det var ju ett tag sen!). Men det är riktigt segt att inte jobba, faktiskt, och vi räknar ner dagarna tills vi drar till Oslo. Det är bra 9 dagar kvar. Shit manhattan, som johan glas säger?
Anledningen till att jag satte klockan var att jag skulle vara hos fabror doktorn 08.50. Min dumma hosta som jag nog haft sammanlagt 7 veckor i sommar, vägrar att försvinna. Så nu ska jag andas cortison i 3 veckor, typ sån där apparat som folk har som astma. Jag kan nämligen också få astma om jag inte gör nåt åt min hosta, och det vill jag ju inte ha..

Idag har det regnat och varit höstigt hela dagen. Riktigt tråkigt väder. Egentligen skulle vi åkt till Gt och hälsat på våra gamla lärare, men då eken inte mådde bra så sket jag och kaj också i det. Istället åkte jag hem till henne och hade de mysigt i soffan till en långtråkig och seg film, käkade godis och annat gott, och spelade lite kort. Det var mys!

Heeeeeej dåå

Let's do it

Jag har ingen aning om varför jag gick in på bloggen och började skriva ett nytt inlägg. Jag vet lixom inte vad jag ska skriva.. åååh,det är SÅ jobbigt. dah

Kan iaf börja med att berätta att vi spelade världens sjukaste fotbollsmatch igår. En i vårt lag blev hämtad av ambulans, och en annan i vårt lag skadade ryggen. En i motståndarlaget fick hjärnskakning och en fick ett jack under ögat som blödde. Det är hårt att spela damfotboll i divison 5!
För att jag ska få klaga lite också så kan jag berätta att jag har tre feta blåmärken på min vad. Kul att folk träffar bollen. Trodde att det var det som fotboll gick ut på. Typ.

Har även träffat mina blivande sambos som eken så fint uttryckte det idag. Vi planerade lite för Oslo, skrev inköpslista, och åt sjuuuukt goda kladdkakemuffins som ekens mamma bakat och som jag snällt fick smaka i lördags också. hihi

Just det, Magaluf skulle jag ju skriva om. Ville Erik iaf. Men om bara han är intresserad så är det ju askul. jag tror iofs inte det är så många som vet att jag har en blogg. Får nog skriva det på facebook för fejjan är så sjukt coolt.

Om någon vänlig själ kan förklara varför jag döpte inlägget till Let's do it så kan väl han/hon berätta det för mig? :)




Lördag

I've got a feeling, that tonight's gonna be a good night!
Japp så är det. Höhö. Kanske berättar imorgon.

Frida(y)

Klockan är nu 20.15 och jag ska snart sätta mig och kolla på idol tillsammans med mina kära föräldrar.. men idol började ju 20.00 tänker ni då. (det kanske ni inte alls tänker, men det spelar ingen roll för det började 20.00 ändå). Men eftersom vi är så coola så kan vi med vår digitalbox spela in programmet och sen börja kolla medan det spelas in, vilket betyder att vi kan spola förbi alla reklampauser, vilket jag tycker är skitbra. sjukt bra liksom. woho för det!

Jag tycker även att I gotta feeling är så sjukt dålig så jag blev överlycklig när jag hittade den på spotify innan och har lyssnat sönder den sen dess. alltså, den är inte bra. Men jag lyssnar på den. hela tiden. nästan lika mycket som knock you down. Alle ek vet varför!

På tal om eken, finns det nåt önskemål om en redogörelse från vår vecka på mallorca? för palla skriva om ingen ändå läser min blogg :)

Knock you down

Sometimes love comes around
and it knocks you down
just get back up
when it knocks you down

Jag är helt såld. Jag vet inte vad det är med den låten, men den är sjukt, jävla, bra. Jag är kär.

Jag tycker även att livet är orättvist ibland. Jag har alltid otur när det gäller kärlek (inte samma sorts kärlek som jag har till låten då alltså). Och ibland tycker jag att världen är alldeles för stor då till och med vårt grannland ligger alldeles för långt bort!

Men jag längtar tills vi flyttar till Oslo. Jag längtar efter att komma bort från hemmet, få bo tillsammans med mina två bästa vänner Alexandra Ek och Kajsa Feldt, förhoppningsvis tjäna massa pengar, och bara få leva livet. Jag tror det kan bli en bra tid.

Men vad händer sen? vad ska man göra med sitt liv? Jag har alltid sagt att jag bara ska ta ett sabbatsår, och att jag ska börja plugga nästa höst. Men varför ska jag det? Vad ska jag plugga? Tänk om jag vill göra nåt annat, nåt jag inte hinner med detta året? Nej vi får helt enkelt se om jag börjar plugga om ett år, två år, fem år.. vem vet? Framtiden är både spännande och läskig. Jag är en människa som gärna har rutiner jag känner mig trygg i, sammtidigt som åren jag har framför mig är år då man ska passa på att vara spontan och göra det man vill. Rutiner kommer man ändå få längre fram i livet. Och då kommer man ångra att man inte levde livet om man skulle vara fast i sina rutiner redan nu. Därför så säger jag inte längre att jag ska börja plugga nästa höst, utan jag säger att jag ska åka till Oslo i oktober och så får jag se vad jag gör sen. Så det så :)


?

Jag har en jobbig klump i magen. Jag vet varför den är där. Men jag vill inte ha den där, och jag vet inte hur jag ska få bort den.