hahahah.. typ :))

http://www.youtube.com/watch?v=RaWba9G4Gn4&feature=player_embedded

Ett gott skratt förlänger livet...!

Tarzan

Vad sa Tarzan när han såg elefanterna komma springande över savannen?

"Där kommer elefanterna springande över savannen."

HåBeKå

HBK vann idag. Borta mot AIK med 1-0. Matchen visades på tv. Eftersom jag tränade kunde jag bara se de sista 10 minutrarna, och när jag satte igång tvn stod det 0-0. 1-0 gör i typ 89onde minuten. Jag skrek. Och efter det, under de 4 tilläggsminutrarna, slog mitt hjärta fortare än det gjorde nån gång under hela träningen. Hela kroppen var på helspänn. AIK pressade. Men håbekå höll undan. Puh. Äntligen kunde man andas ut. 3 goa poäng!

Men det har ju inte gått så bra för HBK i den allsvenska starten trots vinsten idag. 6-0 förlust mot elfsborg är ett tydligt exempel på hur man INTE ska spela fotboll. Men efter analyser hit och dit så ska jag nu presentera de olika faktorerna till varför det har gått som det gått nu i början:

Det är gräsets fel.
Det är domarnas fel.
Det är den tidiga säsongsstartens fel.
Det är värmens fel.
Det är kylans fel.
Det är solens fel.
Det är molnens fel.
Det är bollens fel.
Det är förväntningarnas fel.
Det är buandets fel.
Det är publiksiffrornas fel.
Det är det gröna gräsets fel.
Det är det bruna gräsets fel.
Det är den leriga planens fel.
Det är vindens fel.
Det är självförtroendets fel.
Det är kaxighetens fel.
Det är målstolparnas fel.
Det är vänsterbackens fel.
Det är rôtna Gais fel.
Det är kaxiga AIK:s fel.
Det är sångernas fel.
Det är det dumma dumma förbundets fel.
Det är gnälliga Häckens fel.
Det är definitivt ishockeyslutspelets fel.
Det är bristen på vår/höstsäsongs fel.
Det är katolska kyrkans fel.
Det är linjemännens fel.
Det är Poseidons fel.
Det är regeringens fel.
Det är ribbans fel.
Det är mållinjens fel.
Det är medlemmarnas fel.
Det är klackens fel.
Det är sittplats fel.
Det är young fellows fel.
Det är levande sittplats fel.
Det är logeherrarnas fel.
Det är sponsorernas fel.
Det är supporterklubben Änglarnas fel.
Det är Lars-Åke Lagrells fel.
Det är Göran Perssons fel.
Det är Lars Lagerbäcks fel.
Det är Ralf Edströms fel.
Det är Bojan Djordic fel.
Det är "Plånbok":s fel.
Det är medias fel.
Det är bristen på fanzines fel.
Det är bengalernas fel.
Det är nyliberalismens fel.
Det är huliganernas fel.
Det är kommunismens fel.
Det är svininfluensans fel.
Det är biljettprisernas fel.
Det är den moderna fotbollens fel.
Det är Stena Lines fel.
Det är Svenskafans fel.
Det är den kinesiska censurens fel.
Det är Googles fel.
Det är gästkrönikornas fel.
Det är Tiger Woods otrohets fel.
Det är Fadde Darwich fel.
Det är TV4:s fel.
Det är Patrick Ekwalls fel.
Det är Bert Karlssons fel.
Det är Hallandspostens fel.
Det är kungahusets fel.
Det är Irakkrigets fel.
Det är Jan Gullious fel.
Det är polisens fel.
Det är ordningsvakternas fel.
Det är matchvärdarnas fel.
Det är "Arga snickaren":s fel.
Det är arenans fel.
Det är politikernas fel.
Det är jesus fel.
Det är Al Qaidas fel.
Det är nazisternas fel.
Det är NASA:s fel.
Det är Royal Leagues fel.
Det är bananernas fel.
Det är Sveriges fel.
Det är löneutvecklingens fel.
Det är skattens fel.
Det är Mumintrollens fel.
Det är Puma Swedes fel.
Det är hans fel.
Det är hennes fel.
Det är deras fel.
Det är mitt fel.
Det är ditt fel.

Dock så är det absolut inte tränarnas fel. Eller spelarnas fel.
Så nu vet ni det!

God natt igen.

Det går bra nu, kompis det går bra nu.

Jag har varit dålig med uppdateringen..igen.
Och jag har dåligt med läsare. Var uppe i 8 läsare för någon vecka sedan, men nu är det tillbaka till 3-4 läsare per dag. woho för er och för mig! jag är så intressant :)

Det går bra för mig just nu. Var på Willys i måndags och pratade lite, och tydligen så kommer jag vara deras enda extrajobbare i vår vilket kommer betyda en hel del timmar hoppas jag på. Bland annat imorgon och på fredag, och torsdag och fredag next week. Pengar!! Och sen så ska de lära mig att ha kassaansvar, vilket innebär att jag ska se till så att folket i kassan får rast när de ska, räkna kassorna och låsa på kvällen, samt fixa växel till kassorna och lite annat sånt, när inte kassachefen och de andra kassaansvariga är där. det är stort! jag vet inte om jag vågar riktigt, det blir en utmaning med så mycket ansvar. men det ska bli kul och lärorikt! :D

Har även kommit igång med fotbollen igen och det känns riktigt gött! Var på läger i danmark i helgen och det var sjukt kul. Jag har en bra magkänsla, jag tror det kommer gå bra för oss i år! Nu sitter jag här efter att ha tränat ikväll och det värker i benen och ryggen. Det är hårt att spela fotboll!

Nu ska jag snart däcka i sängen. Ska bli skönt.
God natt!

Frida tycker

Jag tycker och tänker (faktiskt!) en hel del om saker och ting, och jag måste bara klaga lite snabbt på att folk nu för tiden inte kan skriva. Folk kan verkligen inte skriva. För det första, folk särskriver som aldrig förr! Vad heter det egentligen, heter det fot boll eller fotboll? tand ställning eller tandställning? sand låda eller sandlåda? vänta, det kommer fler: favorit skådespelare eller favoritskådespelare? jätte svårt eller jättesvårt? efter fest eller efterfest? Hur svårt kan det vara?! Gaaaah. (förlåt, det kanske inte är så lätt? jag vet inte?)
Och en annan sak som jag upptäckt sker ALLT för ofta nu för tiden och det är att folk slänger in stora bokstäver lite här och var. Hur ser det Ut egentligen när Folk helt plötsliget skriver med stor Bokstav ett ord mitt i en mening? Har man ingen koll på  när det ska vara stora eller små bokstäver eller råkar man helt plötsligt bara trycka ner "uppåtpilsknappen"? Jag förstår inte! Det händer även att folk slänge in kommatäcken lite här och var också. Mitt i en, mening där det inte ska vara ett kommatäcken.
Skärpning folket! :)

Och när jag ändå är inne på sånt här klagohumör så måste jag få störa mig lite på att facebookgrupper. Visst, vissa grupper kan vara fyndiga  och roliga och intressanta och allt det där. Men kom igen, varför gå med i 100 helt random grupper som inte en jävel bryr sig om. Och varför starta en grupp som heter "vi som bara läser serierna i tidningen och inte nyheterna" typ. (jag kanske ska starta en sån grupp? inte för att jag bara läser serierna, utan för att se hur många idioter som går med). Vad är vitsen? vad är man ute efter när man startar eller går med i en grupp? Jag förstår inte. Antingen är jag trög. Eller så...är jag inte riktigt med i "modet"?

/Tjejen som ibland har åsikter om saker och ting

Påskdagen

Det är lite komiskt att jag sitter och skriver om annandagpåsk när det i själva verket är påskdagen. I det förra inlägget alltså. Men vi kan ju antingen göra så att vi låtsas att det är annandagpåsk, eller så får ni helt enkelt konstatera efter att ni läst det här inlägget att jag var lite virrig i päran och rycka på axlarna och inse att även den bästa kan skriva fel ibland :)

Annandag påsk

Mina föräldrar har gäster, men jag orkade inte vara social mer nu! Lagom är bäst liksom :) Väntar på mumsig chokladkaka till efterrätt!
Blir hemma ikväll, ska snart sätta på någon film och kolla med min bror. Jag är en snäll lillasyster som leker lite med min bror såhär annandag påsk. Pratade med ali innan och vi funderade på om det är en sån där "utgångsdag" idag också..?
Jag gillar egentligen inte obligatoriska festkvällar/utgångsdagar. Som typ nyår, eller okej nyår är lite speciellt, men påsk, valborg, midsommar och all annan skit. Brukar aldrig bli så kul som man tror. Fast iofs så hade jag väldigt kul igår, både på förfesten tillsammans med det gamla folket, och sen på krogen med sara och mattias = det nya folket. Väldigt bra kväll, jag är nöjd! :)
Men som sagt, oftast blir det bara skit för det mesta.

Sen undrar jag lite. Varför folk äter så mycket godis så man spricker när det är påsk. Jag gör inte det, jag har bara ätit lite chokladägg. Och lite marsipanägg. Och lite glass. Och kex. Och snart chokladkaka.(hehehe)... men...jag proppar inte i mig tills jag spyr. Visst kan man använda påsken som ursäkt till att vara lite mer onyttig än vanligt, det är helt okej, men man förstör ju lite av poängen om  man ska behöva gå omkring och må illa för att man ätit för mycket godis. Lagom är som sagt bäst.

Nu: film!

Kos dere ikveld da! Ha de! (får inte glömma norskan)
Puss falk

Home sweet home

Har, som ni kanske vet, precis flyttat hem från Oslo. Igår gick flyttlasset, och nu är jag hemma. Och det känns konstigt. Fast samtidigt inte. Känns inte som att jag har flyttat hem. Men jag kom på det att jag flyttade egentligen aldrig hemifrån heller, inte på riktigt. Och kan man då flytta hem? Hm, nej?
Och en gång för alla så ska jag reda ut det här med att folk säger att vi "ger upp" Oslo för lätt. Vadå ger upp? Jag gillar Oslo. Har gillat Oslo hela tiden. Men det finns flera personliga anledningar som gör att sista tiden inte varit lika rolig som början var. Och det finns flera andra anledningar till att vi flyttat hem: Jag hade inget fast jobb, jag har jobb hemma, vilket gjorde att jag inte orkat lägga energi på att söka nytt jobb i Oslo. Vårt kontrakt på lägenheten gick ut igår, och eftersom jag ändå vill vara hemma i sommar så var det inte lönt att leta upp ny lägenhet för typ 2 månader. Hitta jobb + lägenhet för två månade lockade inte mig. OCH det tråkigaste med oslo är att man inte är 20. Man kan inte ens gå ut och ta en kaffe efter kl. 18 för då är det 20årsgräns (!!!) på typ alla ställen. Jag som bara vill ha en KAFFE. Vafan. Och gå ut på krogen suger skit för att man kommer bara in på 18årsställen, som alltid kostar typ 200 kr inträde. Inte värt. Därför "ger jag upp" Oslo. Nej förresten, jag ger inte upp, för jag och kajsa har BIG PLANS på att åka tillbaka sommaren 2011. Jag gillar Oslo. Jag ger inte upp Oslo. Men saker och ting har fallit ut på så sätt att det var/kändes bäst att åka hem nu. Tillfälligt.

Så var det med det.

Och om ni vill veta en sak så har jag lärt mig väldigt mycket i Oslo. Jag har lärt mig att ta hand om mig själv, jag har mognat (?!). Kanske. Lite :)

Men det är ganska skönt att vara hemma. Mamma är bra på att laga mat och pappa är bra på att tvätta. Onödigt att ta över deras sysslor eftersom dom är så bra på det!

Puss från fd. Oslobruden som lyckats knåpa ihop ännu ett blogginlägg!

Tävling

Jag har tidbrist.. eller tvärtom menar jag ju.. att jag har för mycket tid! Alldeles för mycket tid.. Så jag tänkte tävla lite. ööööh men eftersom ingen läser min blogg så kommer jag inte vinna ändå. blabla. rösta på mig!

http://nelly.com/designyourbikini/?bikiniuser=VgTAD5kB73dqfJLK4lhtSXrpt235Yy4uSNsVHQUBJv#bikiniGallery

DÄr hittar ni den. hihihohohohohoooooo

alltså. jag har designat en bikini. det ni!