Aj

Igår hade vi biologi-labb. Vi kommer in i klassrummet och ser massa nålar! Vi skulle sticka varandra, och så skulle det komma blod. Vi skulle göra detta frivilligt. Jag sa: Nej, det gör ont, jag vill inte. Och självklart behöve inte alla heller. Men när jag frågade alexandra om det gjorde ont så svarade hon: Näe inte så. Och då tänkte jag att, varför inte? Kan ju trots allt vara kul att få reda på vilken  blodgrupp man är. Men feg som jag är så vågade jag inte köra in nålen i fingret själv som alla andra gjorde (eller kanske inte alla, inte Alexandra iaf, hon är också mesig), så Lizette fick göra det på mig. AAAAJ, tänkte jag. Lizette frågar: Stack det till? Nähä,skojar du eller. Jag är ju fortfarande öm i fingret när jag sitter här och skriver. Och efter att ha pålgat mig så, så visar det sig att jag bara är en nolla (Alltså, att jag har blodgrupp 0).

Inte nog med att vi stack oss i skolan. Sen på eftermiddan stack doktorn mig också! Och den sprutan är ta mig fan värre än blodprov. Men vill man inte ha livmoderscancer så får man väl lida lite.

Det jag ville komma fram till med detta inlägget är kort och gott att ni ska tycka synd om mig.


Röntgen

Åkte till Falkenberg idag efter skolan. Skulle rönta rygg och lungor. Samtidigt som jag hoppas att det inte är nåt "fel", så hoppas jag samtidigt att jag ska få reda på orsaken till varför jag har ont och varför det inte går över, och att jag på så sätt vet vad jag ska göra för att slippa ha ont. En veckas väntan nu, och sen vet jag.

Annars så har dagen vart seg. Typ. Lite.

Enjoy

Idag gick jag upp halv 9. Jag skulle träna med laget klockan 10. Vi sprang på galgberget. Först slingan, sen backträning. Det var jobbigt. Men skönt. Och även fast det var tungt att gå upp så var det faktiskt väldigt skönt när man väl var uppe, hade sprungit och sen kom hem och klockan ändå inte var speciellt mycket.

Ikväll ska jag, eken och kaj käka på Gillbergs. Sen ska vi antagligen mysa och tjocka i oss massa chips och godis som kaj förhoppningsvis köper. Annars slår jag henne.

Igår kollade jag på Harry Potter med familjen, efter att jag hade dissat, efter att emil och oscar hade dissat, planerna om att kolla på film hos Olle. Och skönt var det faktiskt.
På tal om Harry Potter så tjatar min bror på mig att jag måste läsa böckerna. Kanske ska göra det. Nån gång. I framtiden. Eller nåt. Ja.

"Alla är behöriga, äga tillträde
Hej Babe
Vad anser du om, ja?"


Jag nyser. Håller kanske på att bli förkyld. För min bror har varit förkyld. Och min mamma är förkyld. Men jag vill inte bli förkyld. Och därför skiter jag i att bli det.

Serri alltså, ge mig musiktips. Jag längtar så f'*cking mkt efter vår skidresa att jag redan nu, 6 veckor innan vi ska åka (eller 5 veckor?), börjar ladda min iPod med massa bra musik att lyssna på.

För övrigt.. så.. fan jag glömde vad jag skulle skriva.

PUSS

helgen

Det blev inge lasedome i lördags. Men istället blev det en fika på Morfars med alle, jessi, vican, hanna, patrik och mimms en stund. Det var riktgit mysigt, både folket och stället. Pratade gamla minnen och massa annat. Vi kom till stan vid halv 2, och kvart över 5 så tog jag bussen hem. Det blev en låååång fika!

på kvällen blev det sedan sing star hemma hos mig med alle, jessi, oscar, olle, emil, och en tjej som jag inte kommer ihåg vad hon heter. Jag är iaf grym på sing star.

jag orkar inte skriva

Mamma

Idag har varit en typisk hänga-mamma-i-tröjan-dag. Eller egentligen inte. Men jag har iaf inte sett så många fler ansikten än mammas (även fast jag inte hade tackat nej till det). Förutom nyss, då hela familjen åt.
Jag och mamma har varit och tränat. Sen åt jag och mamma. Sen åkte jag och mamma och hyrde film. Sen bakade jag och mamma. Och sen gjorde jag och mamma lasagne.
Tråkig som jag är så dissade jag mina vänners planer om att kolla film. Detta enbart för att fullborda hänga-mamma-i-tröjan-dagen. Jag ska alltså kolla film med mamma snart (okej då, pappa får vara med och titta. MIn bror skulle varit med också, men han har lite mer vett i skallen och umgås med annat folk istället, för i detta laget borde man vara trött på sin familj eftersom julhelgerna spenderas med allt för mycket familj). Det blev en lång parantes där.
Så nu ska vi kolla på harry potter. Den andra filmen. MIna föräldrar har inte sett filmerna. och jag har sett dom, men för längesen. så det ska bli najs.

För övrigt så fick vi vårt play station idag. Så om ni vill sjunga sing star, spela PES eller giutarr hero så är det bara att komma hit.

Imorgon ska jag spela Laserdome. Senast jag spelade var med boråsarna. För 3 år sen, typ nästan exakt.

...

Okej, jag vill ha tillbaka gårdagen! Folket när är nästa party? när får man träffa er igen? snart? snälla!

Ett nytt år med nya möjligheter

Jag får väl göra som alla andra och skriva om min nyårsafton.
Jag måste faktiskt erkänna att jag är så fruktansvärt glad över att detta nyår blev så mycket bättre än förra nyår, konstigt nog. Men iaf, kvällen började hemma hos mig. Mat, glass och en massa skitsnack gjorde starten på kvällen lyckad. Det var riktgit mysigt. Jag och alle ek var dock väldigt hungriga då vi fick vänta på maten länge länge. Men jag klagar inte eftersom jag har en så snäll bror, som i sin tur har väldigt snälla kompisar, så de lagade självklart mat till mig och eken också. Väldigt smarrigt.
Sen glass som sagt, och då hade Alexandra och Petra också kommit. Angelika var också med såklart och livade upp stämmningen och åt upp sina tre mackor som hade tänkt spara till senare på kvällen.

Halv 9  mötte vi upp Jeppe, Jonas och Erik och tog bussen in till stan.  Där kom sedan en partybuss och hämtade upp oss och körde oss ut till Tönnersa och Olivia. Det blev kareoke och en livad taxifärd dit! Och väl framme välkomnades man av kända ansikten och kramar i överflöd. Happy moment!

Kvällen spenderades med underbart folk och gjorde en värdig avslutning på det gågna året och en bra start på det nya!

Av nån anledning så har ja en konstig känsla i magen när jag tänker tillbaka på kvällen igår.Men jag kan inte sätta ord på den. Men på nåt sätt käns det som att det var nåt som fattades. Tror jag. Men önskar iaf att kvällen inte hade tagit slut, eller att man hade fått stanna där några timmar till. Att aldrig säga hej då. Att hela tiden ha folk runt omkring sig. Varje dag. Det är nog lite det som är känslan i magen också. Att bara ha gått ensam hemma hela dagen när man var med sånt underbart folk igår.
Usch, jag känner att detdär blev väldigt luddigt.

Det är med både glädje och sorg man tittar tillbaka på det gågna året och inser att ett år är väldigt lång tid och att det hinner hända väldigt mycket saker. Jag hoppas man lär sig av sina misstag, och jag ser nu fram emot ett nytt år med nya möjligheter.

Jag hoppas/vet att det finns folk där ute som vill vara med och göra mitt 2008 till ett bra år!