Back in Oslo

Nu var det längesen jag uppdaterade här. Igen. Jag ska nog inte satsa på en karriär inom bloggvärlden. Nej, det får bli något annat.

Jag tog mitt pick o pack i tisdags och satte mig på bussen tillbaka mot Oslo. Det var såååå skönt att vara hemma, men det är kul att vara här också. Kan man vara på två ställen samtidigt?

Så here I am, mitt i centrala Oslo (nästan) och sitter och bloggar! Som om jag inte har viktigare saker att göra? Hm, nej! :)

Jag har kommit på en sak. Om man vill bli varm, riktigt varm, så ska man först äta havregrynsgröt och dricka kaffe till frukost, och sen ge sig på att städa hela lägenheten. man svettas, tro mig. Och fyfaaan va mycket damm det kan bli i en lägenheten på 2-3 veckor. Galet. Har inte ens hunnit dammsuga och har i princip städat hela förmiddagen. Nästan.

Sen har jag kommit på en sak till. om man vill bli kall, riktigt kall, så ska man gå fram och tillbaka till skattekontoret, vilket blir en promenad på ca 1 timma. Men för att bli kall så krävs det att det är typ 15 minus. det var det igår. Och inte nog med det, det var halt som is överralt (iofs så var det is överallt så kanske inte konstigt att det var halt som is?) Men dum som jag är så gick jag ändå. Ville inte köpa trickkort. Än. Men får nog göra det, för ska alldeles strax klä på mig och ta mig till swedbank så de kan låsa upp min dosa. och dit tänker jag INTE gå!

På jobbfronten ser det ljust ut också. Anita (min konsulent på adecco) har meddelat en konsulent på lageravdelningen att jag är intresserad av att jobba där istället för barnehage. Men hon sa även att om de inte skulle ha något jobb direkt så ska jag höra av mig till henne i nästa vecka så jag kan jobba på dagis så länge, för de skulle tydligen ha många uppdrag inom dagis. Och även jobzone ska höra av sig när det dyker upp nåt jobb åt mig. Så nästa vecka (eller kanske till o med imorgon?) så kommer jag nog ha jobb. Ser så ut iaf. Och det är bra :)

Igår var jag också kajsa och boxades. Och idag ska vi på pilates. Ska bli spännande. Och kul. Woho!

Här är galet mycket snö också. Imorgon ska ha bli 20 minusgrader också. Brrr, inte skönt!

Nä, nu är det dags att ta sig till swedbank så jag hinner hem och dammsuga innan jag också kajjan ska träna vid 5.

Får se om jag kanske uppdaterar någon dag snart. Man vet ju aldrig med mig.
So long, Puss!