Mihihihi

Tänk va man kan glädja folk!

Idag har jag varit snäll. Tänkte att jag skulle avsluta året på ett bra sätt liksom.

Och jag längtar sönder till ikväll. Shit manhattan alltså.

Gott nytt år :)

Blööp

Tydligen så vill folk att jag ska uppdatera. Fattar inte varför.
Men iaf, sitter här i min ensamhet och tänkte att jag kan väl lika gärna skriva några rader. Och ja, det har jag gjort nu!

Det kommer mer sen. Eller nån annan dag. Men det kommer.
Be strong!

The end

Okej. Nu är det såhär att jag tar paus från bloggandet ett tag. Orkar helt enkelt inte skriva.

So long

Lucia

Idag hade vi Luciafirande i skolan. Jag var med i luciatåget. Jag var fruktansvärt nervös första föreställningen. min hand skakade. Men de andra två föreställningarna var ruskigt roliga.
Jag vill uppträda mermerMER!

Usch jag är så känslig ibland. Speciellt nu. Tårarna går inte att hålla tillbaka.

Tack!

Puss

Julpyntat och klart!

Igår pyntade jag, angelika, caroline och alexandra vårt klassrum. onödigt och överentusiastiskt tyckte folket i a-klassen. Mysigt tyckte vi i b-klassen. Men trots a:s (haha ja dom är as) negativa toner om det så kunde de inte låta bli att komma tillbaka till vårt klassrum så fort dom gick där ifrån, och de försökte till och med sno vår belysning (som är lila och orange, otroligt vackra julfärger). Idag skulle dom tvunget sova i vårt klassrum också. Jag tror dom är avundsjuka. För övrigt så är det kattegatts finaste klassrum för tillfället, utan tvekan!

Hej

Jag har varit lite dålig med bloggandet den senaste tiden..
Har iaf varit en myshelg och tagit det lugnt vilket behövdes. Bakat pepparkakor :) Men jag har ingen julkänsla. Den kommer kanske. Hoppas jag.
Fick väldigt en väldigt kladdig kladdkaka hos eken i fredags. Men den var god ändå, och det var en mysig kväll!

Idag tränade vi i kombihallen. Det är underbart!

PUSS

Hej

Jag älskar skolan! Eller nej, nu överdrev jag. Men liksom. Jag började 9.30 idag. Sen var det en timmas projekt. Vi skickade iväg ett mail och sen..eller nej, det var nog allt. Och efter det hade jag specialidrott som är något av det mest långtråkiga som finns. Fick dock sluta 20 min tidigare, alltså 11.20. Och det betyder att min skoldag var slut. Det är bara att tacka och ta emot!
Eftersom jag nu slutade så tidigt tänkte jag passa på att plugga röven av mig när jag kom hem och bli av med all läxa. Men nu är det så att jag har sån satans bra självdiciplin så blev det nån läxa gjord? Nej, jag tror inte det. Eller jag läste ut min engelskabok, och det var inte i god tid om man säger så. Satt och grät i slutet. Usch, vilken hemsk historia. (pojken som kallades det, för er som undrar). Ska läsa fortsättningen. Fast på svenska då.

Nu ikväll har vi varit på en förläsning på högskolan. Det var onödigt för ingen fattade nåt. OCh mitt under föreläsning hör man en gubbe sitta och snarka. Och tydligen så hade Eric somnat också. Intressant föreläsning med andra ord.

Tjabb!

Pippi

Igår var jag inte riktigt mig själv.. Jag var nån annan.

Don't stop me now cause I'm having such a good time

Men tjaaa!

Idag är det Fredag. Fredag med litet f menar jag ju, för jag har minsann lärt mig att veckodagarna skrivs med liten bokstav. Tänka sig va bra skolan är egentligen. Och nu när vi ändå är inne på det här med fredag och skolan så är det ju fruktansvärt skönt med helg. Dagen idag har fatksitk varit bra. Skolan var seg, men sen fixade vi ett fotbollslag på da vinci och anmälde oss till nån fotbollsturnering för gymnasieskolorna. Inte för att det kommer gå bra för oss, men mest för att fotboll är så kul. Sen var det mys på stan och nu har jag precis kollat på Notting Hill. Den är rolig, faktiskt. Vet inte hur många gånger jag har sett den. Och det var skönt att bara ta det lugnt ikväll.
och jag är hemskt ledsen att jag bröt min oskrivna lag om att skriva om vad jag har gjort under dagen eftersom jag själv tycker det är otroligt ointressant. Men eftersom jag har så kass fantasi så får ni ha överseende med det.
Vem vet när dagen inträffar då jag kommer att..att..göra mitt stora genombrott som bloggare.
Jag tycker det är kul att skriva invecklade saker. Typ sånna saker som varken jag eller nån anna förstår vad det är jag skrivit om. Men det krävs att man är på ett visst humör för att sånna saker ska ta rum i min hjärna och sedan på nåt sätt omvandlas till rörelse i fingrarna och med hjälp av några tangenttryckningar omvandlas till ord på en datorskärm som vem som helst sen kan komma och läsa. Det där kan bli en ond cirkel. Jag tänker en tanke, som skrivs ner, någon läser, någon tänker en tanke som den fick när den läste min tanke, och personen i sin tur skriver ner det den tänker, och någon anna läser den där tanken, skriver ner den, jag läser och jag tänker, och jag skriver igen vilket leder till att personen som tänkte en tanke när den läste min tanke kommer att tänka samma tanke som jag tänker om det nu skulle inträffa att alla tänkte på samma ssak när tankarna läses.

vet ni vad? Det är första december nu. Jag hör att mamma och pappa hänger upp paketadvetskalendrarna där nere. Man får njuta av att vara barn så länge det går!

Jag ska sova nu.

Natti!