Snart är jag lika gammal som dig

Jag känner att jag har varit väldigt oaktiv här en lång tid nu. Men det känns inte så inspirerande att skriva blogg när det är 2 personer som läser, eller nåt  ;)
Men ändå, just nu har jag ändå inget bättre för mig så får väl lägga in några rader.
Jag längtar så fruktansvärt mycket efter sommaren! Samtidigt som jag itne gör det alls. För man säger hela tiden usch vad tiden går fort. Det är läskigt. Som min mamma sa att förr var det alltid de gamla som sa att tiden gick fort. OCh det är väl inte så konstigt, för en vecka för en 70åring är ju inte så lång tid sett till hur länge dom levt. Men när personer i min ålder också börjar klaga på att tiden går för fort ja då är det något som är fel. Jag tror att det beror på att samhället blir mer och mer stressat. Man gör saker hela tiden, och man har alltid något att se fram emot. Tiden räcker inte till. Men som sagt, jag längtar till sommaren. För sommaren är det bästa som finns. Men samtidigt vill man inte hoppa över våren. Eller vintern och hösten. För hade man gjort det hade man inte njutit lika mycket av sommaren. Så vi skiter i att jag längar till sommaren. För något jag längtar till är iaf påsklovet (kolla, det finns hela tiden något att längta efter).  Äsch. Man får väl leva i nuet, det är nog bäst.

Det är iaf underbart att det är så fint väder. Man får energi och man är glad och jaa, det är sköööönt! :D 

Snart är det helg igen. Bara imorgon också. Det var inte alls längesen det var helg (behöver jag nämna att tiden går fort?). Ska ha vår debatt om vindkraftverk imorgon. Min grupp  är emot. Jag tror vårt bästa argument är "dom är fula, turisterna skräms". Och dom som är för kommer väl säga "dom är miljövänliga, vi måste tänka på vår miljö". Men då säger vi "de svenska turisterna kommer åka till spanien istället. Men flyg. MASSA avgaser. Det är inte miljövänligt". Vilka vinner debatten tro? återstår att se imorgon!

Måste bara nämna att imorgon, då är jag lika gammal som simon är idag. Och för fem dagar sen var jonas lika gammal som jag är nu. Och fem dagar innan det, då var caroline lika gammal som jag är nu. Det tråkiga är att jag är yngst av oss tre.

Äsch, nu får det räcka.
Puss och sånt!

Verklighet

The war is not over, everyone knows it
It's just a reason to make us believe
That someone's the loser, someone's the winner
To make us believe that's the way it should be
But I don't wanna believe

Den låten är så fruktansvärt bra! jag får rysningar.

Das Wochenende..eller vad det nu heter

Fredag var en slappedag. Satt  hemma med mor och far och kollade film.
Lördag började med spinning kl2 med laget. Sen efter det drog vi in till stan och spelade bowling och åt pizza. Det var väldigt trevligt :) Annika vann bowlingen, så nu kommer vi få höra hennes tjat lååång tid. Men fyra strike i rad är inte så dåligt! Jag kom inte sist iaf och det är jag stolt över! Efter pizzan träffade jag Li och Niklas så drog vi hem till mig. Tim, Pontus och Frida kom också, så kollade vi på melodifestivalen. Efter den åkte vi in till stan. Tanken var att vi skulle till Zara, men när vi kom fram visade det sig att grannarna klagade och skit, så vi följde med några till Kärleken och började efterfesta klockan 11, haha! det var väl lagom trevlig.
Söndag gick jag upp klockan 8 för att träna fotboll. Det är alltid lika kul. Men det var jobbigt att gå upp tidigt. Fcik bara sova några timmar under natten. Hoppas iaf att Johanna och Pauline vill börja också. De var duktiga och vi behöver förstärkning. Efter träning var jag fruktansvärt trött och seg, så det var bara att slappa hela dagen.
Idag så träffade jag Li på stan klockan 10. Hon skulle fixa med sin nya mobil. Sen tog vi bussen till Albin i kvibille tillsammans med Pontus och Tim. Där lagade vi mat, och sen kom Niklas vid 2 också. Vi satt först i källaren, och sen ute på altanen. Det var vååååååår idag! Rökte vattenpipa hela dagen. Så kul hade vi ;)

Lev livet och var glad! Ciao 

 

Musik

Vi håller på att skriva egna låtar på musiken. Vi började med det förra gången, och jag och simon fick den stora äran att skriva texten medan niclas och robin skriver musiken. Det gick ju som det gick med texten, och den passade inte ihop det minsta med musiken. Men idag gjorde vi ändå framsteg och kunde använda lite av det vi skrev förra gången. Har iaf fått ihop all musik, nästan iaf, och så har vi text till refrängen.
Sen kanske vi ska få spela in låtarna i en studio. fyfan va kul det hade varit! :)

Nu är ännu en hatdag över. Fast egentligen så är fredagar inte så roliga heller. för då har vi 3 timmar, ja just det, 3 timmar(!!!) projekt. vilket suger fruktansvärt mycket. Fast iofs, vi har sovmorgon, plus att det är fredag. Sen så är det ganska slappt med projekt ibland. Så det ska nog gå bra imorgon!



Falkenberg

Vi kom och tänka på det fina bordet som står i kafet idag. Det var lite kul när vi läste första gången.."Kolla, här står det ju Falk. neeej, det står falken....berg...:(" Hahah kunde var falk :D

Nu har jag precis kommit hem från fotbollsträning. 3 timmar!! Det är jobbigt som fan! (ursäkta var tvungen att svära)


Ciao

Hatdagar

Jag har kommit på att det är nog bara måndagar och fredagar som inte är hatdagar. I skolan då alltså. För på tisdagar är det 1,5 timma tyska och det är hatämnet nr1. Efter det har vi engelska vilket är hatämnet nr.1. Och vi får inte äta förrän 20 över 12!!!! och jag är hungrig halv 11 :(. Sen på onsdagar, då har vi tyska som är hatämnet nr.1. Och sen, så har vi kemi, som är hatämnet nr.1. På torsdagar, har vi först 1,5h kemi, sen engelska, sen 1h kemi till! (om ni undrar varför jag har 3 st nr1 så är det för att jag inte kan bestämma mig vad som är värst. Fast kemi och tyska slår iaf engelskan! och jag tror nog kemi slår tyskan, nästan, kanske).

Okej, tisdagar är hemska. Men för er som vet, så längtar jag ändå till tisdagar. och måndagar såklart ;)

Godis är gott

-Vill du ha en morot eller en selleri?
-Nej tack, jag är inte hungrig! HALLÅ, det där är ju chips!
-Jag vet. Jag ville försäkra mig om att du inte var hungrig!

Godis är väldigt gott. Fast jag har inte ätit nåt godis på två veckor, ska hålla mig fram till påsk. Grattis till mig!

Det var jättejobbigt i morse när pappa kom in och väckte mig. För då tänkte jag "varför kommer han och väcker mig? det är ju fredag, jag har sovmorgon". Fast sen kom jag på att neeej, det är ju ONSDAG, och jag har träning ikväll. Men..sen visade det sig att det bara var tisdag. Denna veckan kommer att bli såååå lång.


Lata människor blir också trötta

Idag spelade vi vår första träningsmatch för sesongen. Det började lite knaggligt första halvlek och släpper in två mål ganska tidigt. Men vi hinner göra två mål vi också innan halvleken är slut, och efter paus har vi övertag så gott som hela tiden, så det var synd att vi inte fick in bollen. Jag hade faktiskt en liten chans att göra mål, men annars höll jag mig där bak. Blev iaf 2-2 och det ser bra ut för framtiden :)

-Jag är trött.
-Du är inte trött, du är lat!
-Jamen, lata människor blir också trötta! 

Det låter lite som mig. haha. nä nu får ni inte tro att jag är nån trött latis. Man är bara lat när man ska göra sånt man inte vill göra. Som exempel städa, eller andra saker som föräldrarna säger att man ska göra. Och när det gäller läxor, då är m an RIKTIGT riktigt lat. farligt lat. nästan så lat att man inte orkar göra dom. Och träning, ja då är man lat INNAN träningen, men när man väl är där, då är man inte lat längre. Men det är ganska skönt att vara lat ibland. Jag skulle inte klara av att vara hyperaktiv. Så lev ett lat liv (ett lat liv, kan man säga så? ), så har man ändå ett jäääättteeeee (!!!!) bra liv :D för det vet jag!

Puss och lek ;)