Jag tror det är Fredag idag. Men jag är inte säker.

Men TJAAA!
Vad är det som händer?
Nåt Chockerande.
Frida Falkvall gör det. -Igen!
Något stort håller på att hända... händer...
vad...?
...*trummvirvel*..
Ja, det är sant! Jag lovar!
Jag skriver ett blogginlägg!!

Det är inte varje dag. Inte ens varannan dag. Mer varannan månad. Knappt ens det.

Men då jag inte har något bättre för mig så måste jag ju fördriva tiden med någongting i alla fall.
Senast jag skrev var när jag precis hade åkt upp tillbaka till Oslo efter att varit hemma över julen. Det är alltså nästan 3 månader sedan. Illailla. Och precis som då så har jag precis åkt tillbaka till Oslo efter att ha varit hemma i halmstad, en vecka denna gången. Anledningen till att jag drog hem till Halmstad sådär mitt i alltihopa var för att jag sa upp mig på Adecco, blev därmed arbetslös, och tyckte det var för dyrt att stanna i Oslo utan att tjäna pengar. Hemma slipper man ju betala mat, he he he he :)

Anledningen till att jag sa upp mig från Adecco var för att jag inte trivdes med att jobba för dom, och eftersom vi ska flytta hem 1 april så tyckte jag inte det var lönt att söka något annat jobb. Och att vi ska flytta hem 1 april är anledningen till att jag sitter här i lägenheten i Oslo idag. Måste ju hjälpa mina sambos att städa lägenheten innan vi ska lämna över den. Plus att jag ville spendera sista helgen här i Oslo, som förhoppningsvis kommer bli en väldigt bra helg :)

Har sista tiden blivit en hemmafru. Det enda jag gör är städar, tvättar, handlar mat, lagar mat..kan ju inte fortsätta såhär hela livet, och det ska jag inte heller. För jag pratade med Willys för en vecka sen exakt, och hon frågade mig om jag kunde tänka mig att jobba lite extra där i vår, om de skulle behöva extrahjälp. -Ja tack, svarade jag! Ska ju dessutom jobba där i sommar också. Vilket känns väldigtväldigt bra!

Vill ni veta vad jag har gjort idag? Nää, kunde tänka mig det. Därför skiter jag i att skriva det.

Man kanske skulle ändra designen på bloggen? Den ser ju så tråkig ut. Och så måste jag lära mig att lägga in bilder. Bilder är kul, det vet jag. Japp, jag ska ta tag i det där. Har ju som sagt inte så mycket att göra om dagarna. Förutom att som sagt städa, tvätta, handla mat och laga mat.

Tänkte avsluta här och nu. Och så ska jag bara meddela att jag fyller 20 om 2 månader och 19 dagar. Det kan man inte tro. Att jag ska bli så stor. Men vissa blir ju aldrig riktigt mogna.. :)

Nu kommer Kajsa snart hem, och då får vi väl ta och bestämma vad vi ska göra ikväll!

Puss