Puuuhh..

Kom hem från Oslo vid 5 i eftermiddags efter en 6 timmar lång bussresa. Vi bodde hos Monkans två bröder och hann med att kolla lägenheter, jobb osv.. nu är jag trött.
Och jag ska upp kvart i 5 imorgon för att ta tåget till stockholm. ppuuuhhh alltså.. flängit det här.
Skriver kanske när jag är hemma från sthlm. och jag hinner innan jag drar till Mallis :D

Puss

Sönday

Är visst inte så aktiv här även fast jag tänkte att jag skulle vara det.. men bättre att skriva ibland än att aldrig skriva liksom. kanske.. eller jag vet inte. är det det?

Idag är jag sjukt trött, tröttare än jag varit på länge. Firade mamma igår för hon fyller 50 imorgon så det var fullt ös från kl5 igår. Jag och brorsan fick springa fram och tillbaka och fixa med mat och allt. Men det var bara kul! :)

Är sjukt nervös, pirrig, rädd, förväntasfull, lycklig över hur framtiden kommer se ut! Åker till Lund imorgon över dagen för att fira mamma (bror åkte tillbaka till Lund idag så för att han ska få träffa mor på hennes dag så får vi snällt åka ner till honom). Sen åker jag och Alle upp till Oslo på tisdagmorgon och träffar kaj som redan är där. Ska stanna i Oslo två nätter (bo hos Monkans bröder som vi aldrig träffat, men det kan nog bli kul:)) ochkommer hem på torsdagkväll. Åker sedan upp till stockholm kl 5 på fredagmorgon för att ha kul och springa tjejmilen. Kommer hem söndagkväll. Och tisdagmorgon bär det av till mallorca och magaluf med min vän alle. SEn när vi kommer hem därifrån så blir det tillbaka till Oslo och då har vi förhoppningsvis jobb och boende och stannar fram till jul. Helt sjukt är det. Helt sjukt!!

Sitter fortfarande i pyjamas och åt nyss lunch. Det blir lätt så när man har haft fest plus folk som sovit över. Men skönt med en slappedag.

MÅste nog dock ut och springa sen. Sista chansen innan tjejmilen. Men kanske att man kan övertala mamma att vila idag? hmm..

So long, bajbaj!

Update today again woho

Hej kära dagbok, hihi :)

Jag lyssnar på Muse och dom är faktiskt sjukt bra. Brorsan spelar gh4 i källaren med sina kompisar. Dom spelar på MITT gh4 (egentligen är det vårt. och med vårt menar jag mitt och mina vänners), som jag har betalat pengar på. Jag ska kräva pengar av min bror, så det så. Annars får han inte låna det mer. Han frågade inte ens om lov. Vilken bitch alltså..och folk kallar oss lika. jag fattar inte!

Var på Örjans vall innan. Det regnade och hade varit roligare om HBK vann, och AIK va definitv inte värda en vinst så jag tycker iaf att hbk kunde fått in ett mål till där i slutet så de iaf kunde blivit oavgjort.

Jobbat har jag gjort idag också. Men nu är jag ledig fram till fredag, då jag gör mitt (antagligen) sista jobbpass för sommaren.

Jag vet inte alls vad jag ska skriva idag.

Jag har röda naglar.

Dessutom är allt mitt smink hos alle, och jag saknade det idag. Får åka och hämta det imorgon kanske. Och på tal om imorgon, så är det 2 veckor (=14 dagar,  =336 h, =20160 sek osv...) till jag och allek åker till Magaluf imorgon. iih.  sol, värme, ja tack!

tjarå

Jag är bäst!

Jag är på jättekonstigt humör. Vet inte om jag är glad eller ledsen. Det är lite mysko, på nåt sätt..

Och egentligen vet jag inte varför jag skriver ett inlägg just nu och idag. Fick väl en impuls..

Har lirat lite guitar hero 4 idag, fett najs! jag är grym. typ bäst.

blev mobbad igår också pga av mina fingrar av tomi och erik :( inte snällt. det var en seg utekväll igår också, endast kul en stund i början på the corner men sen va de lamt. men vi åkte hem tidigt så det var skönt. kajsa har kört mig sjukt mycket nu för tiden också, får gottgöra det nån gång. bjuda på en kaka kanske ;)

börjar få lite lätt panik över oslo också. men jag tror nog allt löser sig till slut, det brukar göra det. om man bara tar tag i det! men mitt cv är iaf klart, och det är inte fy skam. vi har även vart på arbetsförmedlingen och snackat lite, så det är nog lugnt.

Jag är sjukt sugen på en förändring. Flytta iväg till oslo med mina två bästa vänner känns faktiskt helt rätt. känns som en bra början på livet man har framför sig. inte att allt för stort steg, samtidigt som man kommer bort från halmstad!

Ska jobba imorgon och på fredag, sen är det slutjobbat på willys för sommaren! och jag har faktiskt skramlat ihop en hel del pengar, runt 20 000 tror jag det blir. woho!
Sjukt kul är det också att chefen, eller ja, hon som är kassaansvarig på willys, tycker att jag har gjort ett jättebra jobb och att jag är mycket välkommen att höra av mig när jag är hemma från oslo ifall jag skulle vilja jobba lite extra. så det känns jättetrygt att veta att man iaf kommer kunna ha en liten inkomst därifrån i framtiden, och kanske under tiden man pluggar.

På tal om att plugga så längtar jag lite tills jag ska börja plugga, även fast jag aldrig nånsin skulle få för mig att plugga nu dirket efter gymnasiet. vet inte riktigt hur det händer ihop, men så är det. Tycker det är sjukt kul att tomi och erik också vill till lund nästa höst, så man kan få lite pluggkompisar. mihi :)

Ett långt inlägg blevdet idag. Jag ska nog fortsätta blogga. det är faktiskt ganska kul! måste bara se till att folk vet att jag har en blogg då, så man inte skriver massa som ingen ändå kommer läsa. (Okej, jag vet att erik och wiwi läser, ibland iaf, men känner nån mer till min blogg? mimms kanske?)

Nu ska jag snart ut och springa en runda, måste ju träna för tjejmilen om 2 veckor! Sen ska jag nog träffa en oslovän vid namn kaj.

PUSS