09

Egentligen borde man gråta, och typ skämmas för det är jävligt pinsamt.
Men detta var så kul så jag måste skriva det:

"Stockholm har ju riktnummer 08. Har hört att halmstad ska byta till 09 efter dagens match. Tydligen passar det bättre"


Lov

Helgen och början på lovet  har varit bra. Efter skolan i fredags firade jag och caroline att vi fått lov genom att baka en fruktansvärt god rulltårta som pga att degen smakade för lite endast fick ett vg+. På kvällen kom min vän alle ek hit och vi kollade på idol och lite annan skit och hade det mysigt.
Lördagen var vi först och provkörde bil, sen stan en sväng med eken och sen party på kvällen hos Svensson. Det var kul, trots att att hej knekt inte blev så lyckat som jag hade hoppats på.
Idag, söndag, har jag varit trött, trött och trött. Kört lite bil.  Och ska snart träna fotboll. Klockan 8. Jag kommer inte att orka. Jag vill bara sova.

Jag har blivit konstig. Jag har börjat gilla Timbaland.

hej

Operera bort brösten

Ska man blogga ska man göra det på riktigt, och då ska man skriva ofta också!

Dagens roligaste händelse var helt klart när vi väntade på bussen som skulle ta oss till gymnastikens hus. Vi står och pratar när en tant cyklar förbi oss och säger:
- Operera inte bort brösten för tidigt. Dom växer fortfarande..

Man bara..va? haha fan va vi skrattade åt det.

Sen upptäckte vi den otroligt fina dörren, som ledde ut från typ sängjätten till ingenting. Skulle man gått ut från den skulle man ramlat typ en meter ner. Och erik säger:
- Det är till den dörren man leder alla otrevliga kunder.

Det optimala hade varit om tanten kom ut på cykel genom den dörren!

So long

Sånna dagar

Idag är en sån dag då man är allmänt tråkig och bara vill stänga in sig i huset och inte röra sig mer än från tvn till datorn. En sån dag då man gör för lite av det man borde, och för mycket av det som man egentligen skulle gjort mindre av. En sån dag då man har tråkig men inte orkar göra nåt kul. En sån dag, ja just precis en sån dag, det är en söndag mina vänner. I alla fall en söndag som idag. Denna sånna dagen har bara kämpat sig igenom inte allt för många timmar, och jag är rädd för att denna sånna dagen kommer vara en sån dag resten av dagen. Med det menar jag att denna sånna dag inte kommer vara slut förrän den är slut. Vilket däremot mitt blogginlägg är just nu, som alltså säger emot denna sånna dag att nåt kan va slut innan det är slut. Så för att avsluta detta sånna inlägg denna sånna dag skulle jag vilja skriva denna sånna mening som en hyllning för att sånna dagar finns och gör livet lite mer, sånt.

So long

Gubbjävel

Jag får ofta höra att jag är så otroligt smart (?), iaf av caroline. Så jag väckte precis min smarta sida och tog tag i dagens smarta ingripande. Och kan ni gissa vad dagens smarthet är idag? Att skriva blogg. Ja just det. Ett väldigt bra tidsfördriv när man har tråkigt. Vilket faktiskt stämmer bra in på denna situationen. Alltså, jag har tråkigt. För er som inte förstod min fina förmulering.

Dagens smarthet tog dock slut i just denna sekunden, vilket gör att jag för tillfället inte vet vad jag ska skriva för att du ska tycka det är intresant att läsa. Egentligen, hur många är intresserade av vad man har gjort under dagen? Liksom ett inlägg som ser ut såhär: "Dagen började med att jag gick upp runt 10, eftersom Annika skulle komma och hämta nycklarna till Gais som jag fått sånt stort förtreonde att ha ansvar över i typ en vecka. Efter en god frukost åkte jag  med min kära familj till Rejmes för att provköra en Volvo v50. Jag och mamma tycker att volvo är en gubbil, fast trots det var det en fin bil! Inte förrän typ halv 1 var vi ifrån Rejmes, och då transporterade vi oss vidare till Intersport, utan den minsta shoppinglycka. Efter Intersport var det dags för Eurostop och kolla skor. Vilket inte heller gav nån utdelning. Så vi åkte hem igen. Åt äppelkaka. Och nu sitter jag här"
Muhahah fyfan va ni är ägda.För ni fick precis läsa om min intressanta dag. Underhållande som tusan kan jag tänka mig!

JAG VET vad jag ska skriva om!
Igår, när vi sitter och äter, så plingar det på dörren. Jag går och öppnar och där står en pappa med en flicka jämte sig. Hon är väl runt 7 år eller nåt. Så frågar pappan mig om hon hade varit hos oss tidigare under dagen och försökt sälja kulor och ifall vi hade köpt några. Eftersom jag hörde när pappa öppnade för henne så visste jag att han hade sagt "Nej tack, våra barn är så stora nu så vi vill inte ha några kulor". Eller nåt sånt. jag säger iaf till den här pappan att nej, vi köpte inga kulor. Vet ni vad han säger då? "Jag tycker det är väldigt dåligt att inte köpa när så här små flickor kommer och försöker sälja". Jag bara stirrar på honom först och blir helt paff. Sen säger jag "Jo men det är ju väldigt ofta det kommer folk och försöker sälja, och man kan ju inte köpa av alla". Men han fortsätta tjata om att det är dåligt och sen säger han tack och går.
Asså vad fan är det för fel på människan? Ska han gå runt i hela kvarteret och knacka dörr och fråga vilka som köpt kulor av han lilla dotter? För att skälla ut dom som inte köpt? Helt seriöst jag skulle vilja se in i den hjärnan. Mina föräldrar var förbannade när jag sa vad han hade sagt och pappa ville springa ut och börja skrika på honom.Men jag stoppade honom. Men asså. Nä jag finner inte ord. Ska han tvinga folk att köpa kulor av hans dotter? Helt sjukt.

Hej då, och *flax flax*